Thursday, 12 May 2011

oReNtasi!!

haluuu suma pmbca2 yg comel2,ensem2,lawa2 n yg swaktu dngannya...sowie la klu x slalu update my Site nh...aku skrg nh tngh bz...almaklumlah bru ja start orntasi form 6...huh...ary prtma pi skewl tu..ok la juga..tp mc blur2 lg nh...act aku rasa jggal la plak bsekolah blik kat skul lma aku tu (SMKDPMS)... tp mw wat cmna...sabar jak la...aku kna biasakan dri ngn suasana lama yg kni aku anggap sbgi bru..hihihi...nvermind..i can do it....
mw taw creta first orntasi????? meh aku critain ama lo...gni....haha..mw taw ka ka,aku pun heran ttba plak jadi penghuluwati ntuk orntasi...nh keja drg kwn2 aku la nh...huhh...tym tngh syok2 bcrita ttba nma kna calon n kna soh nek pntas...pa lg sy pun bngang la jgk..malu2 lg nh kunun ...ceihh...aku srg je yg dcalonkan bukan pljar asal skul tu...(ceh bgga la nh knun).....last2 aku mng la undian....so jadi la pnghuluwati...hoohoho....

ary nh plak second orntasi...hmm ada spotcheck lg nh suma...huhuhh....garang bha ckgu2 kat sni nh...c ckgu tuuttt,ckgu tuuuuttt...hahah(bkn nma sbnar).....tp teda lg la bley kc kalah ckgu2 kt smtk...ngingingi...act kuku aku td tu mmg pnjg pun rasanya...tp xmaw mngaku nh knun...yala2...aku ptg jgk bhaa...hahah..yg pnting esok slmat..hehe

tntg c dy...esehh...erm act aku rndu sngt2 mw jmpa dy....lg pun xlma g dy pun mw jalan da g matriks...fuhhh....sabar jak laa...wish dpt jmpa dy ary sbtu nh bab tym tu bday dy...huhuhu...cant wait that time comes ow..hwhehhe.....ok readers..e2 jak yg aku dpat mlalut mlm nh...kita smbung creta lg nnt..ok adios amigos...

Sunday, 8 May 2011

woahhh....-->ME<-- Nervous.....Hahah.....Back to SchooL ..OMG!


what!!?? apa!!?? betul nh!!??  really!!??...OMG!!.........
hahah...YA..aku akn bsekolah smula...mcm x pcya je nh...tp trima jew knyataan ini...hahah...klu nak taw, aku cume smbung FORM 6 je...paling x bley caye...aku skul kat skul lama aku smula...SMKDPMS tuu...hahaha...act love this skul...2 tahun da tggalkan skul nh....last2 masuk jgk balik kat skul nh...hahahah.....ok apa..... hmm...act aku jelous la gak ngn kwn2 yg dapat U, maktab, matriks n sewaktu dngannya...tp xpa...aku ada azam aku sndri...harap2 aku dpt wat yg terbaik la ntuk STPM nh nnt..wish me luck k...heheh...

nak creta apa lg ekk?? ow ya...sbnarnya aku x la cnfirm sngt nak ambik sbjek apa kat skul nh...lg pun aku dpt aliran kemanusiaan....syukur la...sbb aku rasa aku xda la rezeki dlm aliran sains nh...(bukan pro dlm sains la katakan)...heheh...aku kngt nak ambik pngajian prniagaan...klu nak taw, aku ada prncangan sndri n sbb npa aku nak ambik course nh...hehehe...nnt2 je la aku crite..ok...
Hmm...kat skul nh plak..ada bberapa la jgk kwn yg aku knal..hope dapat rapat ngn drg...hahah...

esok bsamaan ngn 9 mei 2011 ada pndftaran ntuk form 6...hohoho...nervous...nervous....lucu la plak sbb aku x tfkir rupanya aku akn pakai smula bju skul putih nh..yg bbeza cuma sarung jew...form 6 skul nh kna la pakai skirt hitam...ok la tu...cntik apa..putih hita,,,...opssss...cicak poops...hahahahaha......skrg da jam 12.50 am dan aku mc x dpt tido lagi...trlalu excited kot nak msuk skul.....aku nh pun da x sbar nak bljar smula...da brkarat pun otak nh..hihihii.....

hmm...aku harap xkan tjadi ssuatu yg bley mnyakitkan hati c "dy" ...aku syg sngt kat dy tu...rynduu sngt....dy tu pun da nak smbung skul kat matriks...huuhuhu...hrap2 dpat jmpa dy sblum jalan....so apa2 pun doakan aku bjaya dlm form 6 ni k....kna struggle habis nh....ok pmbaca yg dhormati..smpai sni je dlu ....BYE........xoxoxo...:)