Friday, 4 May 2012

I'M BACK! =)

Assalammualaikum...
hai korang.. sihat?? mesti makin tambah lawa dan hensem kan..ngeh3....

wahhh...its been a long time tak update blog ni kan... so sorry k... :) (senyummm panjang nak mintak maap )
sekarang dah masuk bulan April... hmmm nak dekat dua bulan tak update blog ni... kalau nak ceritakan apa yang berlaku, huhh berjela-jela... now im 19... yeahhhh ( bagi tepukan sikit ..ckit je.. ) ..
Untuk pengetahuan korang birthday saya dah lepas da ( 16 APRIL )....Alhamdulillah~ Allah masih panjangkan umur gadis ini.... terharu juga sebab mummy and daddy masih menyayangi dan menjaga saya dengan baik.... Thank you so much!!  


Firstly nak cerita tentang hal di Poli.. exam pun dah habis... fuhhh...lega rasanya... otak dah penat memproses pelajaran.. so sekarang WELCOME TO HOLIDAY!!!!   wahh tak sangka pejam celik- pejam celik sem satu dah berakhir... memang best dapat study dengan classmate yang semua best best walaupun ada yang "menjengkelkan" oppss...sorry...terlepass...HAHA!.... its okay la...harap orang yang dimaksudkan tu tak buat perangai lagi untuk next sem.. ( gila weii... ada lima sem lagi aku kena sekelas dengan kau!!! ) tenang..tenang.. huu~
Harap harap result tak mngecewakan... baru sedar banyak masa terbuang dengan perkara perkara yang takde faedah... ish3... saya tak baikk.... next sem buat lagi baik lagi... GOOD LUCK to myself.. ^_^

HMM~.. masa cuti ni nak buat apa erk??  Nak kerja.. mummy ngan daddy tak bagi... alamatnya duduk kat rumah je la...Aigoooo.... apa boleh buat.. terima dengan redha..HEHE...  Actually, cuti ni banyak yang perlu dibuat...huhh.. study lagi .. nak kena approach propsek lagi... haduii... bisness tu buat pening kepala juga laa.. kadang kadang nak stop pun ada... sabar je la....  

thats All  today... ~~