Friday, 2 May 2014

future?

Assalammualaikum..

Sekarang dah nak masuk 2 minggu bercuti, so far so good.
Tapi.. sangat membosankan.. plan ambik lesen keta pun still tak gerak lagi.. arghh..stress pun ada..

Cuti berbaki sebulan lebih lagi. yaa.. aku bakal memasuki fasa akhir/semester akhir untuk pengajian aku nanti. Aku taklah hebat sangat. sekadar diploma dekat Politeknik kan.. but aku bersyukur sebab aku masih boleh sambung study even keputusan masa spm dulu membuatkan aku tak berpeluang masuk universiti yang aku inginkan.. kalaulah bukan kerana *peristiwa itu* yang membuatkan aku hampir putus asa.

biarlah.. orang kata apa yang dah lepas tu biarlah berlalu.. i need to move on.!

macam mana aku selepas habis study nanti?
benda ni sentiasa berada d fikiran.
sambung study?
kerja?
macam mana kalau aku lambat dapat kerja? business ???.



sukar kan?


No comments:

Post a Comment