Wednesday, 23 April 2014

TAMAT SEMESTER 5!

Assalammualaikum..

aku nak bagitau kat korang semua yang aku dah tamat semester 5.
fiuhhhh... Syukur Alhamdulillah Ya Allah kerana permudahkan aku untuk lalui semua dugaan semester ini. For now, teruskan berdoa untuk result final exam.. aku harap taklah turun pointer aku nanti.. 


Benda paling best, aku sekarang tengah menikmati cuti semester yang agak panjang sekali ( 1 bulan setengah lama ker??? ) dan aku tak tau apa-apa plan lagi. Pasal nak ambik lesen keta tu, aku pun tak tau bila nak start sebab mummy aku pun tak cakap apa-apa lagi. 

Before cuti aritu aku ada cakap kat mummy aku:

Aku : Mummy, time cuti semester ni saya nak cari kerja.
Mum : Oh bagus sangat la tu. banyak  kerja dalam rumah ni boleh dibuat.
Aku : -_- ???##&?


nampak tak... awal-awal lagi mummy aku dah tak izinkan. nak buat macam mana kan.. sabo je la... btw tak boring sangat pun time cuti ni sebab ada anak buah aku yang comel (seyes comel! nourel medina namanya) and 1 lagi my 2nd sister tak lama lagi akan bersalin, means aku la yang akan menjadi orang kuat di rumah untuk buat segala urusan dalam rumah ni nanti.. 

No comments:

Post a Comment