Tuesday, 15 April 2014

16 APRIL



Assalammualaikum uolls..

Dah lama tak update blog..  last update pun masa awal sem.. omaigad.. 

Hari ni adalah hari yang bersejarah buatku

Kenapa???


Sebab.. hari ini adalah tarikh lahir aku . | 16 APRIL |
Syukur Alhamdulillah kerana masih diberi peluang Allah yang maha esa untuk bernafas di bumi ni..
guess what.. i'm turn to twenty one... hahaha...  dah besar dah.. orang tua-tua cakap, umur macam ni dah layak kahwin.. kahwin???? InsyaAllah, ada rezeki naik pelamin lah nanti.. jangan risau aku akan jemput korang..hikhikhik... 


whats new?
seperti biasa,aku masih meneruskan pembelajaran.. tapi part yang paling best sekarang aku tengah ambik final exam untuk semester 5.. lima paper dah lepas and tinggal dua paper akan menyusul... doakan aku berjaya ye..

untuk cuti semester ni pula, aku tak plan apa-apa lagi.. cuti pun hampir dua bulan.. tapi mummy aku ada cakap hari tu suruh aku ambil lesen kereta ( excited gila *_* ).. harap-harap la impian jadi kenyataan.. yelah ..sebab aku jeles tengok orang lain pandai bawa keta.. aku pula sentiasa jadi penumpang yang setia.. hahaha.. kalau balik kampung taklah aku minta adik or kakak hantarkan aku ke pekan.. kalau dah ada lesen boleh aku drive sendiri.. tak gitu?? hahaha


aku harap.. umur yang dah meningkat ni menjadikan aku semakin matang.. dapat dijauhkan dari perkara-perkara yang tak baik dan menjadi anak yang solehah. moga berjaya di dunia dan akhirat. amin.







No comments:

Post a Comment