Wednesday, 27 November 2013

Sem Baru.... Jyeahhh :)



Assalammualaikum..

Selamat petang.
Lega sebab pendaftaran untuk sem baru dah selesai.
syukur alhamdulillah sebab dapat tawaran kamsis lagi untuk sem ini. Agak konpius sedikit sebab masa mula-mula nak daftar nama aku takda dalam list kat papan pejabat kamsis. Sikit nak nangis. Yelah sebab cek dalam senarai dalam internet ada pula. Tak kisah la pasal tu, yang penting aku dah dapat kunci bilik.

Ni satu hal lagi.
masa nak tengok bilik , terkejut bila nampak satu katil tu dah patah. (*ganas juga penghuni sem lepas)
so aku call la daddy, minta tolong baiki katil tu. Ada juga lapor dengan pejabat kamsis tapi kesian tak dilayan. Kalau macam tu bagus aku yang bertindak sendiri kan. 
Thanks to my dad.

Kuliah akan start 2 December 2013. Awal kan. Tak pe. Nasib semangat untuk study dah ada.

Untuk sem ni, ni lah subjek-subjek yang akan aku ambik :

1.Communicative English 3
2.Statistics
3.Principles of  Economics
4.Civil Engineering Works
5.Building Woks Measurement 4
6.Contract Administration
7.Estimating 2
8.Principle of  Management

Woohoooo.. takut pun ada.. harap-harap sem ni dapat naikkan pointer.
Amin.

No comments:

Post a Comment