Friday, 14 September 2012

random lagii

Assalammualaikum...

haii u all...
malam ni agak sunyi and memboringkan.. tetiba pla ada mood nak update blog ni.
dah lama saya tinggalkan..kesian :(

apa yang menarik untuk hari ni ialah, duke and duchess of cambrige (putera william n her wife kate middleton) datang melawat ke sabah.. woohoooo!.. hebat laa... yang saya dapat tahu kedatangan diorang telah di sambut di hotel shang ri la kota kinabalu,,,, tapi kecewa sebab tak dapat tengok face to face.. tengok dari gambar ja kate middleton tersangatlah gojesss! ayu gituu... ahaha...even tengok dari gambar ja, dia tersangat la perfect..ohmyy..nak tengokk picture dia tak??


japp ehhh..




tadaaaa~


nak lagii???  sabarr peminat..


kann...she is gojessss!

( benci benor nengok muka lelaki tu interframe -__-"..SHUHH2! tepi2!..hhahaha )

gambar prince william????
abaikan~ just nak picture princess kate... lawa sangat.....


creta dah habiss... bosannyaa.. c dia pun dah tido... awal dia tido hari ni..penat kot..xpa laa.. memandangkan selama 3 hari kami tak akan jumpa, harap he will be fine... n i will miss him.... ehehehhe....

tu je..
salam...



No comments:

Post a Comment