Friday, 1 March 2013

tangan mula menaip

assalammualaikum .. hai uoll..


dah lama saya tak update entry ni.. bukan main berhabuk lagi.. bau hapak segala... hahah (macam la boleh dihidu kan...hakhak )

saya?
alhamdulillah, sihat walafiat.. tapi satu perkara yang amat mengecewakan diri sendiri bila sekarang dah bertukar jadi lazy person.. omg... apa yang dah berlaku pada diri ni..Ya Allah, bantulah hamba mu ni untuk lebih bersemangat.. tidak tangguh-tangguh buat kerja... ntah la.. macam mana nak dapat keputusan yang cemerlng kalau badan liat sangat nak bertindak.. ohh tidakk.. ini tidak boleh jadii.. bahaya!!


hope mulai saat ni, mulai saat jari jemari ni ligat menaip entry ini, saya perlu betul2 berubah!.. WAJIB tauu... fighting!


keadaan sekeliling okay, rakan2 pun tak buat hal.. pendek kata semua okay laa, tapi about my relation dengan mr.cinta.. hoho.. agak privasi sikit.. tapi tulahh... kena tahan hati.. tulahh gatal sangat nak bercinta kan..hahha ,, takpe,,keadaan masih terkawal..no hard feeling.. saya okay je ngan dia.. mudah mudahan akan berkekalan hingga akhir hayat..amin..


woahhh.. ini menakutkan...
peperangan telah tercetus kat LD pagi tadii.. nasib baik juga sebab kawasan tempat tinggal sekarang jauh dari situ, tapi apa sedihnya, ada yang mati terkorban.. astagfirullah... mudah2an perkara ni dapat diselesaikan dengan segera.. takut pula kalau penceroboh bersenjata ni melarat sampai dekat area sini... Ya Allah, lindungilah kami..

No comments:

Post a Comment