Saturday, 4 May 2013

ingin bercerita ...



Assalammualaikum.. hai uolllsss...


dah berbulan saya tak update blog ni kan.. sampai dah bersawang...
(sprayyyyyy~~~~).. hahhh hilang semua labah-labah.. uhuk uhuk uhuk... (maaf saya terbatuk dek habuk yang banyak..kuikuikui).. :)



sebelum ni memang nak update entry ni, tapi disebabkan oleh keadaan, terpaksa la tangguh.. ( kadang2 terlupa, sebab saya memang pelupa pon) hahahaa...
so sementara tunggu azan maghrib.. saya nak share sikit ... hmmm.. actually banyak yang nak taip tak tahu nak mula dari mana.. otak masih loading ni..ahahah.. almaklumlah dah lama tak update.. macam korangkan..hahha.. mestilah blur punyalah kalau dah lama tak update...hehe


perkara yang menarik sekarang ialah sudah 3 hari cuti semester bermula.. saya ulang sekali lagi CUTI SEMESTER.... hahha jeles?? hahhaha.... ni lah yang ditunggu-tunggu... tapi kan baru 3 hari saya dah rasa bosan ... huhuhu... yelaa.. sebab bkurung kat rumah je.. nak hangout pun kawan2 takda.. apa lah nasib...

dalam masa sebulan ni, rumah ni akan busy.. sangat busy!..  sebab my sister akan kahwin.. huhuhu.. dapat abang ipar sorang lagi la ni.. kalau korang ade baca entry tahun lepas, saya ada mention my second sister kahwin, but this time, first sister pula yang nak kahwin.. alhamdulillah... rasa macam saya pun nak kawin jugak lah..hahah ( berangan..excited la katakan)...hahhah... so harap2lah semuanya berjalan dengan lancar.. n harap sangat kali ni saya tak sakit macam majlis kahwin sebelum ni.. 


thats all ntuk kali ni.. azan dah pun.. selamat menjalankan ibadah solat yee ^_^




No comments:

Post a Comment